0item(s)

Du har ingen varer i handlekurven

Product was successfully added to your shopping cart.

Utleie

   

Vare 1 til 10 av totalt 13

 1. 1
 2. 2
 1. Gulvslipemaskin Lägler Hummel XL Gulvslipemaskin Lägler Hummel XL
  Tilbud nå!

  Gulvslipemaskin Lägler Hummel XL

  Lãgler Hummel slipemaskin er den største og tyngste maskinen i vårt sortiment. Maskinen kan justeres på valsetrykket, og brukes mest av profesjonelle parkettslipere. Sliper raskest av alle våre slipemaskiner og benyttes oftest i forbindelse med sliping av store areal som for eksempel forsamlingslokaler, kontorbygg eller idrettshaller verandagulv og stuer.

  Til denne maskinen leverer vi slipepapir fra korning 16 til korning 120.Forbruk av slipepapirer kommer som tillegg til leieprisen

  Vi selger også behandlingsproduker som lakk,oljer osv.

  Vi ønsker at alle våre kunder skal få et perfekt resultat, og gir derfor en rask opplæring i bruk når produktet hentes.

 2. Betongslipemaskin HTC 420 VS

  HTC 420 er maskinen for deg som behøver en liten og slitesterk maskin med stor kapasitet. Gulventreprenører stiller høye krav til effektivitet og fleksible maskiner og HTC 420 lever opp til disse forventningene. Maskinen klarer alt fra sanering til sliping og finpolering og utfører sine oppgaver utmerket. Dessuten klarer HTC 420 å håndtere belegg som lim, sparkel og farge. En lett og smidig all-round maskin for betong, natursten, terrazzo og tre. Frekvensstyrt. Ergonomisk utformet. Maskinen utfører grovbearbeiding, sanering, vedlikehold og polering. Delbar for enklere transport. Tilpasset EZchange™ systemet. Spesifikasjoner: Motor 2,2kW. Strøm 16A. 1 x 200V. 50Hz. Vekt 94kg. Slipebredde 420mm. Slipetrykk 65kg. 430 - 1140rpm. Slipeskiver 3x180mm.

  HTC 420 er maskinen for deg som behøver en liten og slitesterk maskin med stor kapasitet. Gulventreprenører stiller høye krav til effektivitet og fleksible maskiner og HTC 420 lever opp til disse forventningene. Maskinen klarer alt fra sanering til sliping og finpolering og utfører sine oppgaver utmerket. Dessuten klarer HTC 420 å håndtere belegg som lim, sparkel og farge.
 3. Gulvslipemaskin, Lägler Profit

  Liten båndslipemaskin for full nedsliping av malte eller lakkerte tregulv av furu, gran og parkett som skal relakkeres eller males. Maskinen er best egnet til små og trange rom under 10 m2 og oftest i kombinasjon med en kantsliper og hjørnesliper. Lägler Profit brukes også mye til nedliping av terassebord utendørs.
 4. Mellomslipemaskin, Numatic

  Slipemaskin beregnet for nedmatting av tregulv før relakkering. Maskinen påmonteres slipenettinger for å slipe bort det øverste laget av lakken, og det er her det meste av riper og merker sitter. Slipenettingen finnes i mange typer fra grov til veldig fin. Nettingen legger man på en hvit pad som holder den på plass.
Laster flere produkter, vennligst vent ...Last inn flere produkter ...

   

Vare 1 til 10 av totalt 13

 1. 1
 2. 2