Snekkertjenester

Byggo AS har et team av dyktige snekkere, gulvslipere og gulvleggere. Vi tar oppdrag innen restaurering og tilbygg, og våre oppdrag er mindre konstruksjoner, innredninger, oppussing- og rehabiliteringsprosjekter. Vi utfører også reparasjon av alle typer vann- og brannskade på tregulv, samt utbedring av sårskader.

Gjennom årene har vi knyttet til oss mange dyktige samarbeidspartnere innen maling, elektro, rørleggere, murere og renhold. Om ønskelig kan vi koordinere håndverkere på byggeplassen.

Har du en jobb som skal gjøres, stor eller liten? – vi tar alle jobber like seriøst!

Kontaktskjema for tjenester

Fyll inn feltene under for å sende inn din henvendelse. Du vil deretter i løpet av kort tid bli kontaktet av en representant for Fredrikstad Bygg & Parkettsliperi AS. Henvendelsen blir normalt besvart innen 24 timer. For hastehenvendelser ring vår kundeservice på 906 94 161.
    Vi er avhengig av ditt samtykke for å sende deg digital kommunikasjon. Vi tar ditt personvern på alvor, og vil aldri dele dine personopplysninger med tredjeparter. Du kan trekke tilbake alle samtykker når du selv måtte ønske. Se personvernerklæringen vår for mer informasjon.