Om oss

Firmaet er en familiebedrift som hadde sin oppstart på begynnelsen av 60-tallet. Dette har gitt oss lang og god erfaring innen gulvfaget. Vi har spesialisert oss på sliping, legging, reparasjon og vedlikehold av alle typer trapper og tregulv, samt snekkertjenester. Dagens eier er 3. generasjons gulvsliper og gulvlegger, og har i tillegg jobbet som møbelsnekker.

Firmaets varemerke gjennom disse generasjonene har hele tiden vært høy kvalitet, service og konkurransedyktige priser.

Butikkutsalg  

Vi holder til i en stor butikk i Strykerveien 22B, 1658 Torp. Med over 450 utstilte gulv har vi Vikens største showroom og vi er sikre på at alle kan finne drømmegulvet hos oss. Å velge gulv er ikke enkelt – så vi tar oss alltid god tid med våre kunder, veileder og svarer på alle spørsmål som måtte komme opp. Alle prøvene i butikken kan selvfølgelig lånes med og testes hjemme i ro og fred. Vi sender også ut vareprøver om du ikke har muligheten til å besøke oss i butikken.

Vi er lidenskapelig opptatt av gulv og kan tilby mange forskjellige varianter til forskjellige livsstiler. Vi fører blant annet heltre, heltre lamellplank, parkett, laminat, industri-og mønstergulv, vinylgulv, teppefliser og korkgulv. I tillegg fører vi også lakk, oljer og vedlikeholdsprodukter, samt listverk, dører, Huntonplater og vannbårne varmesystemer. Vi har 1000m2 lager med lagerførte produkter.

For oss i Parketteksperten er det viktig og levere gulv av høy kvalitet. Vi samarbeider med kvalitetsleverandører som Kährs, Saga Parkett, Tarkett, Pergo, BerryAlloc og Kronotex.  

Vi tilbyr også diverse byggevarer fra leverandører som Hunton, DDF Dører, Leica og Fugger.

Egenproduserte tregulv  

Vi produserer egne gulv i tett samarbeid med to forskjellige fabrikker i Europa. Dette gir våre kunder muligheten til å velge fritt i farger, sorteringer og overflatehandlinger i tillegg til mange forskjellige dimensjoner. Spør oss gjerne!

Tlf: 95 91 40 40

E-post: post@parketteksperten.no

Parketteksperten har lager på to forskjellige steder i Fredrikstad. Med mye lagerført gulv og korte leveringstider fra våre leverandører er frakt fra oss både rask og rimelig. Det er også mulig å hente varer selv på vårt lager om ønskelig.