Korkgulv – mykt for kropp og sjel

Korkgulv - mykt for kropp og sjel Wicanders Alaska Oak

KORKGULV – MYKT FOR KROPP OG SJEL 

Korkgulv er det perfekte valg om du ønsker et slitesterkt gulv som samtidig er mykt å gå på. Korkgulv passer like godt inn hjemme som i kommersielle områder. Om du trenger et behagelig og støydempende gulv hjemme som vil løfte og skape et fantastisk inneklima, eller om du trenger et mykt og varmt gulv i en bedrift der ansatte er på bena hele dagen så er korkgulv fra Wicanders virkelig et gulv å vurdere.

Kork gir et overlegent gulv med høy gangkomfort, meget god støyreduksjon og varmeisolasjon, støtmotstand og ikke minst et vakkert og holdbart gulv i mange år fremover.

Unikheten til Korkgulv fra Wicanders er oppnådd ved et kjernelag med kork som gir overlegen ytelse når det gjelder komfort, støyreduksjon og varme. Overflaten er et tynt lag med vinyl som sørger for ekstra slitestyrke. Vinyloverflaten gjør det i tillegg til et enkelt gulv å vedlikeholde – i tillegg er det et grønt alternativ til massivt tre og steingulv. 

Korkgulv fra WIcanders selges i over 70 land og har en arv som går tilbake til 1868. Wicanders er ledende innen gulvprodukter med korkteknologi. Det som inspirerer og beveger Wicanders er deres ønske om å løfte og gi trivsel til alle mennesker i de rommene de lever i. 

Hos Parketteksperetn.no finner du tre kolleksjoner korkgulv fra Wicanders. Her finner du et bredt spekter av farger og dekorer – alt fra trestruktur og stein til det klassiske korkdekoret. 
Alle korkgulvene fra Wicanders er bærekraftige, har høy gangkomfort og er ikke minst veldig enkle å installere!

Korkgulv - mykt for kropp og sjel Wicanders

HYDROCORK 

Wicanders HydroCork er en kolleksjon korkgulv som inviterer kork inn i alle husets rom! Hydrocork er 100% vannavisende og kan dermed fint legges på bad og kjøkken. Det er et ideelt gulv for renovering og nybygg da det med sine 6 mm bygger veldig lite. 
Hydrocork kommer i 6 flotte dekorer med ”trestruktur” i overflaten.

Korkgulv - mykt for kropp og sjel Hydrocork Castle Raffia Oak

Se Wicanders Castle Raffia Oak her!

KORK RESIST 

Corktech teknologien gjør Kork Resist+ til et unikt konstruert gulv som utnytter korkens eksklusive egenskaper optimalt. Dette er som resten av korkgulvene et alternativ som vil holde seg vakkert i mange år fremover. Kork Resist kolleksjonen består av gulv med både tre- og steinutseende for å imøtekomme ulik smak. Tredekorene spenner seg fra klassisk til mer rustikt med flere fargevariasjoner, og steindekorene har en unik naturtro overflate. 
Kork Resist har tykkelse på 10,5 mm og en garantitid på 25 år for hjemmebruk og 15 års garanti ved bruk i kommersielle områder.

Korkgulv - mykt for kropp og sjel Wicanders Alaska Oak

Se Wicanders Alaska Oak her!

KORK STONE RESIST
Denne kolleksjonen har en helt unik lakkoverflate. Denne miljøvennlige lakken gir gulvet en meget god stryke og levetid og kolleksjonen er meget godt egnet for miljøer med hardt bruk hvor lite vedlikehold er et krav. Kork Stone Resist inneholder fire dekorer – tre flotte stein dekorer og ett dekor med det klassiske og igjenkjennbare korkdekoret.  Tilgjengelig i fra lyse til mørke fargetoner. Den perfekte balansen mellom elegante farger og tidløs innredning. 

Korkgulv - mykt for kropp og sjel Originals Rhapsody

Se Wicanders Originals Rhapsody her!

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få våre tilbud før alle andre!


    Les om hvordan vi håndterer kundedata i vår personvernerklæring.

Meld deg på vårt nyhetsbrev og vinn gavekort på 1 000kr

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få nyttig informasjon og kampanjetilbud!

Hver uke trekker vi en som får 1 000kr i gavekort.

You have Successfully Subscribed!