Gulvsliping, lakkering, oljebehandling og legging av nye gulv

Gulv er et av de viktigste elementene i interiørplanleggingen. Har du tenkt på hvor mye gulvet betyr for stemningen i et rom? Eller at valg av gulv er viktig for hele opplevelsen av rommet?

Vi har ekspertisen og utvalget, og hjelper deg gjerne med råd, veiledning og fargevalg, enten du skal ha nytt gulv eller restaurere et gammelt. Våre gulvslipere kan slipe og behandle alle typer tregulv og trapper både innvendig og utvendig.

Miljø er viktig og vi bruker derfor kun godkjente produkter. Gulv-og parkettsliping kan medføre svevestøv, og vi har alltid fokus på å begrense støvutslippet underveis i prosessen. Hos oss får du en komplett gulvløsning med høyeste kvalitet i alle ledd.

Kontaktskjema for tjenester

Fyll inn feltene under for å sende inn din henvendelse. Du vil deretter i løpet av kort tid bli kontaktet av en representant for Fredrikstad Bygg & Parkettsliperi AS. Henvendelsen blir normalt besvart innen 24 timer. For hastehenvendelser ring vår kundeservice på 906 94 161.
    Vi er avhengig av ditt samtykke for å sende deg digital kommunikasjon. Vi tar ditt personvern på alvor, og vil aldri dele dine personopplysninger med tredjeparter. Du kan trekke tilbake alle samtykker når du selv måtte ønske. Se personvernerklæringen vår for mer informasjon.