Gulvlegging – til fastpris

Fredrikstad Bygg og Parkettsliperi har lang og god er faring med å legge det meste innen tregulv og laminat. Alt fra parkett, mønsterstav, Industrigulv, sportsgulv. Vi har alt fra privathus, store prosjekter og næringsbygg i porteføljen vår i dag.  

Ønsker du å få profesjonelle til å legge gulvet for deg? Vi legger gulv til fast avtalt pris pr kvadratmeter. Det vil si at du på forhånd vet hva ditt nye gulv vil koste og at det ikke vil komme noen overraskelser.  

Fordelen med å benytte oss til å legge ditt nye gulv er todelt: For det første får du en fastpris på ferdig gulv, slik at du på forhånd vet hva jobben vil koste. For det andre har du kun en leverandør å forholde deg til på ditt gulv. slik at du kan være helt sikker på at oppfølging i etterkant vil bli gjort på en god måte. Vi gir alltid garanti på den jobben vi leverer i fra oss.  

Vi kan gi deg et tilbud på både fjerning og bortkjøring av ditt gamle gulv. og ønsker dere å flytte møbler internt kan vi også være behjelpelige med dette.

Kontaktskjema for tjenester

Fyll inn feltene under for å sende inn din henvendelse. Du vil deretter i løpet av kort tid bli kontaktet av en representant for Fredrikstad Bygg og Parkettsliperi AS. Henvendelsen blir normalt besvart innen 24 timer. For hastehenvendelser ring vår kundeservice på 906 94 161.
    Vi er avhengig av ditt samtykke for å sende deg digital kommunikasjon. Vi tar ditt personvern på alvor, og vil aldri dele dine personopplysninger med tredjeparter. Du kan trekke tilbake alle samtykker når du selv måtte ønske. Se personvernerklæringen vår for mer informasjon.