Hvordan tar jeg vare på laminaten min?

Hvordan tar jeg vare på laminaten min?

Laminat er utrolige slitesterke og lette å holde ved like, men det er fortsatt tiltak man kan gjennomføre for å forlenge dens levetid og bevare den slitesterke overflaten.

Visse tips går igjen hos mange gulv – filtputer under møbler og så tørr rengjøring som mulig – dette er tips som også gjelder laminatgulv. Regelmessig støvsuging og tørrmopping er absolutt å anbefale da dette fjerner partikler som kan ligge på overflaten og i verste fall forårsake riper.

De fleste leverandører av laminat har egne såper for rengjøring av sine gulv. Disse er anbefalt å bruke. Husk å støvsuge før vask. Grønnsåpe og kjemiske renholds midler som salmiakk, soda og lut skal aldri brukes når du vasker laminatgulvet ditt. Grønnsåper er fettholdig, dette betyr man kan oppleve at den etterlater en hinne som gjør gulvet skjoldete og som er vanskelig å få bort.

Se vårt brede utvalg av vedlikeholdsprodukter her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få våre tilbud før alle andre!


[gravityform id=”2″ title=”false” description=”false” ajax=”true”]